Zákaznícke číslo

ZK202212321

Kraj

Banskobystrický kraj

Obec

Veľký Krtíš

Forma

predaj

Cena dohodou

Na predaj rodinný dom v pôvodnom stave, so súpisným číslom v malebnej dedinke Horné Strháre.

XEMAR ( 0908 499 732, alebo marcela.mesikova@xemar.sk )ponúka na predaj rodinný dom v pôvodnom stave, so súpisným číslom v malebnej dedinke Horné Strháre.  

Dedinka Horné Strháre je obklopená krásnou prírodou a je to veľmi pekné a kľudné prostredie vhodné na rekreačnú chalupu, víkendový domček alebo aj na celoročné vidiecke bývanie. 

Je situovaný v strede obce, na pozemku o celkovej rozlohe 3259 m2. Zastavaná plocha je 322 m2. Záhrada o výmere 2937 m2.

Dom je v pôvodnom stave, vyžaduje si celkovú rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. (Treba vidieť na živo) a je kúpou voľný. Je neobývaný, suchý, postavený z kameňa. Kúrenie je lokálne na pevné palivo, voda je privedená z vlastnej studne. Elektrina je privedená, avšak t.č. je odpojená. Odpad riešený trativodom. Krytina – plech. Krov po rekonštrukcii ponúka možnosť dobudovania ďalšej obytnej časti.

Dispozične pozostáva ( z 3 miestností a 1 menšej miestnosti).

Obrovským bonusom je však aj široký slnečný pozemok  s dvorom a dlhou záhradou, s dostatočným priestorom na pestovanie plodín prípadne farmárčenie.

Záhrada ponúka jablone, hrušky, orechy a slivky. 

Ak máte záujem o viacej informácií, prípadne o obhliadku danej nehnuteľnosti neváhajte ma kontaktovať. 

Cena domu je vrátane kompletných realitných a právnych služieb, finančného poradenstva, zabezpečenia znaleckého posudku a vybavenia financií na kúpu predmetnej nehnuteľnosti.


 Marcela Mesiková
  • Zastavaná plocha

    322 m²

  • Stav

    pôvodný stav

  • Rozloha pozemku

    3259 m²

  • Vlastníctvo

    osobné

  • Úžitková plocha

    69 m²

Ďaľšie nehnuteľnosti makléra

Na prispôsobenie obsahu a analýzu návštevnosti používame súbory cookie. Rozhodnite sa, či ste ochotní prijímať súbory cookie z našich webových stránok.