Zákaznícke číslo

ZK202312742

Kraj

Banskobystrický kraj

Obec

Horné Pršany

Forma

predaj

Cena:

360 000,00€

Na predaj budova s bytom, Horné Pršany, Banská Bystrica

XEMAR ( daniela.ziarna@xemar.sk alebo 0907 448 751) ponúka ekluzívne na predaj prevádzkovú budovu so zabehnutou rentabilnou prevádzkou. Nachádza sa v obci Horné Pršany na rovinatom pozemku s výmerou 917m², v súčasnosti slúži ako práčovňa s čistiarňou a obchod s potravinami, v zadnej časti budovy je veľký dvojizbový byt. Pôdorys budovy je cca 220 m². IS: voda, plyn, elektrina 220/380 V, žumpa.

Dispozícia: 

PRÁČOVŇA: 2 veľké miestnosti, malá dielňa, sociálne zariadenia. Súčasťou je kompletne zariadená prevádzka s priemyselnými práčkami, mangľom a príslušenstvom. 

OBCHOD: miestnosť so zariadením slúžiacim na predaj. 

BYT: priestranný svetlý  s výmerou 68 m², pozostávajúci zo vstupnej chodby, kúpeľne so sprchovacím kútom, WC, kuchyne s jedálňou, obývačky a spálne. Kúrenie v budove je elektrické - konvektormi, v obývacej izbe je možné vykurovanie pieckou na pevné palivo s prieduchom do kuchyne. Na podlahách je keramická dlažba a laminátové parkety. Celý objekt je napojený na zabezpečovací a kamerový systém. Na pozemku je dostatočná plocha pre niekoľko parkovacích miest. Výhodou nehnuteľnosti je široká možnosť využitia na bývanie aj podnikateľské účely, možnosť nadstavenia ďalšieho poschodia, dobrý technický stav, rýchla dostupnosť do Banskej Bystrice a na R1.


Cena: 360 000,-€


V prípade záujmu o obhliadku volajte 0907 448 751.


Našim klientom ponúkame kompletný hypotekárny, administratívny a právny servis.

Aj vám pomôžeme nájsť klientov na predaj alebo prenájom aj vašej nehnuteľnosti. 

 


PaedDr. Daniela Žiarna

PaedDr. Daniela Žiarna

  • Zastavaná plocha

    220 m²

  • Stav

    čiastočná rekonštrukcia

  • Exkluzivita

    áno

  • Rozloha pozemku

    917 m²

  • Materiál

    tehlová

  • Vlastníctvo

    osobné

  • Celková plocha

    220 m²

  • Úžitková plocha

    200 m²

Ďaľšie nehnuteľnosti makléra

Na prispôsobenie obsahu a analýzu návštevnosti používame súbory cookie. Rozhodnite sa, či ste ochotní prijímať súbory cookie z našich webových stránok.