Zákaznícke číslo

ZK202212414

Kraj

Banskobystrický kraj

Obec

Banská Bystrica

Forma

prenájom

Cena dohodou

Na prenájom priestory pre škôlku, kurzy, kancelárie... v centre Banskej Bystrici

XEMAR ( annamaria.mlcalova@xemar.sk alebo 0902 380 663), ponúka na prenájom  priestory  na rôzne účely ( škôlka,  celotýždenné kurzy  rôzneho charakteru,  firma – kancelárske priestory ...  a pod. , alebo iných služieb  v centre mesta.  Vstup do týchto priestorov je z dvorovej časti od ulice M. Rázusa.  Ale takisto je možný vstup cez pasáž z Dolnej ulice, kde je pešia zóna.  Pred vstupom do budovy sa nachádza rozsiahle parkovisko s rampou a bránou na diaľkové ovládanie.

Pri vstupe do budovy sa nachádza spoločné schodisko pre 2 časti budovy. Ponúkaná časť sa nachádza naľavo od vstupu.  Celý ponúkaný priestor tvorí 3 podlažia ( prízemie, 1. poschodie a podkrovie).

Každý z týchto priestorov sa dá prenajať aj samostatne.

Jednotlivé  rozmery všetkých 3 podlaží:

1 NP – prízemie:

sociálne zariadenia – 9 m2

kuchynka – 4,5 m2

zrátaný priestor všetkých miestností ( kancelárií ) – 151,6 m2  

jedna osobitná miestnosť pri vstupe – 4,5 m2

prístupová chodba : 13,4 m2 + chodba 6,8 m2


2NP – 1. poschodie

sociálne zariadenia – 9 m2

kuchynka – 4,5 m2

zrátaný priestor všetkých miestností ( kancelárií ) – 166,8 m2  

chodba : 6,8 m2 + 9,4 m2


3NP – podkrovie

sociálne zariadenia +sprcha – 14,4 m2

zrátaný priestor všetkých miestností ( kancelárií ) – 148,2 m2  

chodba : 7,7 m2

Celková úžitková plocha týchto podlaží je 566 m2.


Možnosť prenajať aj skladové priestory o rozmere 148,20 m2


Priestory sú  slnečné .

Technické vybavenie budovy: schodisko na horné podlažia, hlavná kapacita ističa 160 Ampérov, chladenie DAIKIN Multisplit, vykurovanie elektrické , sanita/ toalety na každom poschodí, optický internet s rýchlosťou  min. 250/100Mbit/s, operátor Telekom.

Dodávka energií : voda ( registrované jedno miesto a podružné merania pre každé poschodie, elektrika (registrované  jedno odberné miesto a podružné merania pre každé poschodie, plyn – nenachádza sa ). Nájomca hradí za dodávku elektriny a vody v zmysle skutočnej spotreby a stavu nameranom na merači týchto energií.  Zmluvu o dodávke elektriny si uzatvára nájomca priamo s dodávateľom elektriny  a teda aj hradí za dodávku elektriny priamo dodávateľovi elektriky.  Spotrebu vody fakturuje prenajímateľ na základe stavu nameranom na meračoch – vodomeroch.


Cena prenájmu  bude  poskytnutá na základe požiadaviek klienta ( rozsah prenájmu .... poschodia) a osobitných požiadaviek po obhliadke priestorov.

Takisto je možnosť prenájmu ďalších voľných priestorov napravo od vstupu do budovy.  Viac informácií na hore uvedenom telefónnom čísle.  


Priestory sú voľné a k dispozícii.




Ing. Annamária Mlčalová

Ing. Annamária Mlčalová

  • Klimatizácia

    áno

  • Stav

    čiastočná rekonštrukcia

  • Vlastníctvo

    firemné

  • Úžitková plocha

    566 m²

  • Počet podlaží

    3

Ďaľšie nehnuteľnosti makléra

Na prispôsobenie obsahu a analýzu návštevnosti používame súbory cookie. Rozhodnite sa, či ste ochotní prijímať súbory cookie z našich webových stránok.