Zákaznícke číslo

ZK202111506

Kraj

Banskobystrický kraj

Obec

Banská Bystrica

Forma

prenájom

Cena za m²

8 €

Cena:

1 260,00€

Na prenájom obchodný priestor v Banskej Bystrici

XEMAR (annamaria.mlcalova@xemar.sk alebo 0902 380 663) ponúka na prenájom obchodný priestor v Banskej Bystrici. Nehnuteľnosť sa nachádza na prízemí v budove na ul. Lazovná. Priestor pozostáva: - samostatný vstup, obchodný priestor o výmere 157,5 m² a sociálne zariadenie. K priestoru je možné si prenajať parkovacie miesta (cca 10 miest, cena dohodou). Priestor je možné využiť na obchodné, kancelárske alebo iné podnikateľské účely. Cena prenájmu je 8,- € bez DPH/m²/mesiac. Cena energií je mimo ceny prenájmu (kúrenie, elektrina, voda, kanalizácia + záloha) je 1,50 € bez DPH/ m²/mesiac.

Takisto  ponúkame kancelársky priestor vo vedľajšej budove  na prízemí.  Priestor pozostáva: - samostatný vstup,  obchodný priestor o výmere 206,7 m², kútik s kuchynskou linkou a sociálne zariadenie ( nachádza sa v rámci prenajatých priestorov). Priestor má v zadnej časti vyvýšené malé pódium.  Celá plocha je momentálne zaprataná a slúži na uskladnenie vecí, preto nie je k dispozícii kompletná fotka priestoru. V prípade záujmu sa priestor uvoľní.  Priestor je približne v tvare štvorca - cca 14,5m x 14 m. K priestoru je možné si prenajať parkovacie miesta (cca 10 miest, cena dohodou).  Priestor je možné využiť na obchodné, kancelárske alebo iné podnikateľské účely. Cena prenájmu je 5,- € bez DPH/m²/mesiac. Cena energií je mimo ceny prenájmu (kúrenie, elektrina, voda, kanalizácia + záloha) je 1,50 € bez DPH/ m²/mesiac.

Pre ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať telefonicky. 


Ing. Annamária Mlčalová

Ing. Annamária Mlčalová

  • Stav

    kompletná rekonštrukcia

  • Parkovanie

    vonkajšie parkovacie miesto

  • Úžitková plocha

    157.5 m²

  • Počet parkovacích miest

    10

Ďaľšie nehnuteľnosti makléra

Na prispôsobenie obsahu a analýzu návštevnosti používame súbory cookie. Rozhodnite sa, či ste ochotní prijímať súbory cookie z našich webových stránok.