Zákaznícke číslo

ZK202312748

Kraj

Banskobystrický kraj

Obec

Banská Bystrica

Forma

predaj

Cena:

346 000,00€

Rodinný dom blízko centra, Poľná ulica

XEMAR (anton.reznicek@xemar.sk alebo 0905 244 392), ponúkam na predaj udržiavaný tehlový 3-podlažný rodinný dom vo výbornej lokalite v Banskej Bystrici.

Radový rodinný dom leží blízko centra, v tichom prostredí pod lesom, v slepej ulici bez dopravného ruchu. Možnosť zaparkovať 3 osobné autá, z toho 1 v garáži.

Pozemok má rozlohu 338 m2. Dom bol skolaudovaný v roku 1995.

Záhrada za domom je svahovitá, na nej sú vysadené ovocné stromy. Dom je napojený na rozvod vody, plynu, elektrickej energie a na verejnú kanalizáciu. Kúrenie v dome zabezpečuje plynový kotol, ohrev teplej vody elektrický bojler.

Na 1. nadzemnom podlaží je garáž, technická miestnosť, sušiareň a kotolňa. Túto časť je možné prerobiť na samostatnú bytovú jednotku.

2. NP pozostáva zo vstupnej haly s krbom, obývacej izby, kuchyne so špajzou a kúpeľne s WC. Z kuchyne je vstup na terasu a záhradu.

3. NP tvoria 3 izby, kúpeľňa, samostatné WC, 1. veľká loggia orientovaná na JV s krásnym výhľadom na okolitú prírodu, 2. veľká loggia s výhľadom do záhrady a blízkeho lesíka.

Rodinný dom je v pôvodnom, ale dobrom technickom stave, z hľadiska statiky alebo vlhnutia nemá žiadne problémy. Má dva samostatné komíny.



RNDr. Anton Rezníček
  • Zastavaná plocha

    130 m²

  • Stav

    pôvodný stav

  • Rozloha pozemku

    338 m²

  • Vlastníctvo

    osobné

  • Úžitková plocha

    250 m²

  • Rok kolaudácie

    1995

Ďaľšie nehnuteľnosti makléra

Na prispôsobenie obsahu a analýzu návštevnosti používame súbory cookie. Rozhodnite sa, či ste ochotní prijímať súbory cookie z našich webových stránok.