Zákaznícke číslo

ZK202312650

Kraj

Banskobystrický kraj

Obec

Lučenec

Forma

predaj

Cena:

390 000,00€

Predaj skladových priestorov, Lučenec

Hľadáte skladové priestory v Lučenci, ktoré ponúkajú flexibilitu, dostupnosť a výbornú lokalitu? Potom máme pre Vás ideálnu ponuku!      

XEMAR (marcela.mesikova@xemar.sk, alebo 0908 499 732) Vám s radosťou  ponúka na predaj alebo prenájom skladový objekt, ktorý sa nachádza na Železničnej ulici, priamo v areáli železničnej stanice. Tento objekt je vhodný pre rôzne druhy skladovania, od potravín až po stavebný materiál.

LOKALITAje najväčšou prednosťou tohto objektu. Nachádza sa v srdci mesta  Lučenec, v obchodnej zóne, kde je všetko po ruke. Objekt je v blízkosti obchvatu, ktorý zabezpečuje rýchlu a plynulú dopravu     nákladnými autami a kamiónmi. Toto je veľká výhoda pre dovoz a odvoz tovaru z rôznych smerov. Objekt je ľahko dostupný z hlavných miest východu, západu a stredu Slovenska. Okrem toho je  možné využívať aj železničné koľajnice, ktoré prechádzajú  priamo pri objekte.      

Objekt     má zastavanú plochu 1173 m2 a jednopodlažný, variabilný

6  kancelárií, 2 sociálne zariadenia, 8 skladov, predajná časť, 2 chladiace boxy

Nakladacie  a vykladacie rampy, posúvacie oceľové vráta, vstup z bočnej  strany

Vykurovanie podľa potreby, napojenie na všetky inžinierske siete

Je vybavený nakladacími a vykladacími rampami po oboch stranách a posúvacími oceľovými vrátami. Vstup do objektu a kancelárií je z bočnej strany. Objekt je v zime vykurovaný podľa potreby a je napojený na všetky inžinierske siete.

Skladové priestory je možné aj prenajať, či už celý objekt, alebo len jeho časť podľa Vašich potrieb. Cena prenájmu je 3000,- € včetne energií.

Cena nehnuteľnosti pri kúpe je 390 000,- €.

Objekt je voľný a k dispozícii ihneď.

ODPORÚČANIE MAKLÉRATento objekt je vynikajúcou príležitosťou pre každú firmu, ktorá hľadá skladové priestory v Lučenci. Objekt je variabilný, dostupný a výhodne položený. Je vhodný na skladovanie rôzneho druhu tovaru a materiálu. Objekt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, takže je možné ho využívať v súčasnom stave, alebo ho prispôsobiť podľa Vašich požiadaviek. Neváhajte a kontaktujte nás ešte dnes, aby ste si ho mohli prezrieť na vlastné oči!

Viac informácií ohľadne ceny a možností financovania Vám radi poskytneme na tel. čísle 0908 499 732, prípadne e-mailom marcela.mesikova@xemar.sk.



 Marcela Mesiková
  • Zastavaná plocha

    1173 m²

  • Stav

    čiastočná rekonštrukcia

  • Vlastníctvo

    firemné

  • Úžitková plocha

    1173 m²

Na prispôsobenie obsahu a analýzu návštevnosti používame súbory cookie. Rozhodnite sa, či ste ochotní prijímať súbory cookie z našich webových stránok.