Zákaznícke číslo

ZK202212383

Kraj

Banskobystrický kraj

Obec

Banská Bystrica

Typ nehnuteľnosti

2 izbový byt

Forma

predaj

Cena:

169 200,00€

Predaj 2 izb. bytu Rezidencia Severná,okres Banská Bystrica

XEMAR (xemar@xemar.sk alebo 0911 511 256), Vám predstavuje nový projekt bytového domu, ktorý spája v sebe atraktívne a nadčasové bývanie v blízkosti centra mesta Banská Bystrica.

Najväčšou devízou projektu Rezidencia Severná je jeho lokalita. Severná ulica je skvelým miestom pre život v Banskej Bystrici. Poskytuje dostatok zelene, dostupnosť do centra mesta a možnosť športového či kultúrneho vyžitia. Dopravné napojenie na obchvat je vzdialené 300 metrov, čo zabezpečí komfort Vášho života.

Svojou polohou Vám zaručí pokojné bývanie v srdci mesta Banská Bystrica.

Projekt Rezidencia Severná je spojením nadčasovej architektúry s tradičnými prvkami slovenského folklóru, nízkoenergetického štandardu a skvelej lokality v blízkosti centra Banskej Bystrice. Už svojím vzhľadom sa Rezidencia Severná odlišuje, využíva prvky a typológie bytov, ktoré poznáme len zo zahraničnej architektúry. Naviac spĺňa najvyššie ekologické normy a teda je udržateľným bývaním nielen pre Váš rozpočet, ale aj celkovo pre prírodu a svet. Projekt je plný neštandardných a dispozične zaujímavých bytov, ktoré poskytujú široké možnosti úpravy priestorov presne podľa želaní klienta.

Vyberte si zo širokej ponuky bytov s unikátnou dispozíciou, ktoré nenájdete v žiadnom inom projekte. V projekte Rezidencia Severná nájdete všetko pod jednou strechou. Krásne rodinné byty s peknými výhľadmi na mesto a zároveň priestrannými balkónmi.

Výborne riešené štartovacie byty pre mladé rodiny či moderné a priestranné terasové byty pre tých z Vás, ktorí hľadajú netradičný otvorený priestor.

Ponúkame Vám NOVÉ BYTY na výber máte zo širokej ponuky:

2 izbové byty ( od 53,14 m² do 59,37 m² ),

3 izbové byty ( od 72,83 m² do 89,65 m² ),

4 izbové byty ( od 99,54 m² do 116,87 m² ),

a jeden 5 izbový byt o výmere ( 145,87 m² ).


K bytu je možné si dokúpiť vnútorné parkovacie miesto alebo vonkajšie parkovacie miesto.

Parkovanie Vám vždy zabezpečí pohodlný príchod domov a vášmu vozidlu bezpečné státie v uzatvorenom parkovacom dome pod dohľadom kamerového systému.

Perfektná občianska vybavenosť je samozrejmosťou tak isto ako aj zastávka MHD priamo na ulici. Zeleň, reštaurácie, kultúra aj relax, to všetko pár krokov od vášho bytu. Bývanie v centre mesta si vždy udrží svoju hodnotu.

BYTY sa predávajú ako holobyty v prípade Vášho záujmu Vám môžeme zabezpečiť dokončenie, podľa vašich predstáv a požiadaviek.

Viac informácií o Projekte REZIDENCIA SEVERNÁ Vám radi poskytneme pri osobnom stretnutí alebo na tel. čísle 0911 511 256.



 Kristína Jurgová
  • Stav

    vo výstavbe

  • Poschodie

    1

  • Vlastníctvo

    iné

  • Celková plocha

    57.84 m²

  • Úžitková plocha

    57.84 m²

  • Počet podlaží

    6

Ďaľšie nehnuteľnosti makléra

Na prispôsobenie obsahu a analýzu návštevnosti používame súbory cookie. Rozhodnite sa, či ste ochotní prijímať súbory cookie z našich webových stránok.