Zákaznícke číslo

ZK202212284

Kraj

Banskobystrický kraj

Obec

Králiky

Forma

predaj

Cena:

525 000,00€

Predaj chata/rekreačné zariadenie na Králikoch, okres Banská Bystrica

XEMAR (milan.mlcal@xemar.sk alebo 0915 870 350) ponúka na predaj chatu – rekreačné zariadenie, o celkovej rozlohe 2501m², vzdialené cca 1km od obce Králiky, 900m od lyžiarskeho strediska SKI Králiky a 12km od centra mesta Banská Bystrica. 

 

Jedná sa o chatu s dvomi nadzemnými podlažiami v pôvodnom, ale veľmi zachovalom stave, nostalgického retro štýlu z roku 1983. Prízemie a jadro sú murované, inak je chata vybudovaná z dreva. Strecha je členitá plechová vo veľmi dobrom stave.


DISPOZÍCIA INTERIÉR: 

Na prízemí sa nachádza veľká kuchyňa, priestranná jedáleň, kancelársky priestor, technické miestnosti a sociálne zariadenia.

Na dvoch nadzemných podlažiach sa nachádza 11 izieb o celkovej kapacite 40 lôžok, 1 priestranná spoločenská miestnosť a sociálne zariadenia.


AREÁL CHATY:

V areály chaty sa nachádzajú 2 oddychové zóny s možnosťou grilovania, opekania a 1 trávnatá plocha o rozlohe 1084m² vhodná na športové využitia, táborenie a iné. 


INŽINIERSKE SIETE:

Chata disponuje vlastným rezervoárom vody. Kanalizácia je riešená spoločným septikom so susednou chatou a taktiež je pripojená na elektrinu.

Vykurovanie je riešené formou elektrických konvektorov.


Prístup k chate je bezproblémový po asfaltovej cestnej obecnej komunikácii. Priamo pred zariadením sa nachádzajú spevnené plochy pre parkovanie 10 osobných automobilov.


Cena nehnuteľnosti je 450.000,- EUR

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.


JUDr. Milan Mlčal, MBA

JUDr. Milan Mlčal, MBA

  • Zastavaná plocha

    254 m²

  • Stav

    pôvodný stav

  • Rozloha pozemku

    2501 m²

  • Vlastníctvo

    osobné

  • Celková plocha

    2501 m²

  • Úžitková plocha

    2501 m²

Ďaľšie nehnuteľnosti makléra

Na prispôsobenie obsahu a analýzu návštevnosti používame súbory cookie. Rozhodnite sa, či ste ochotní prijímať súbory cookie z našich webových stránok.