Zákaznícke číslo

ZK202212272

Kraj

Banskobystrický kraj

Obec

Kordíky

Forma

predaj

Cena:

108 000,00€

Predaj pozemku v obci Kordíky, okres Banská Bystrica

XEMAR (kristina.jurgova@xemar.sk alebo 0948 385 289) v zastúpení klienta, ponúka na predaj slnečný pozemok v obci Kordíky, vzdialenej 11 km od centra mesta Banská Bystrica.

Jedná sa o pozemok vhodný na výstavbu rodinného domu, o celkovej rozlohe 2730 m2, z čoho využiteľná plocha na výstavbu RD predstavuje cca plochu 1500 m2.

Je mierne svahovitý, slnečný, poskytuje krásne výhľady na okolitú prírodu. Nachádza sa v zastavanom území obce (časť  Rimiare), no zároveň v tichšej a menej rušnej oblasti obce.

Vzhľadom na to, že pozemok je situovaný v zastavanom území, inžinierske siete ako voda a elektrina sú v priamom dosahu. Priamo k pozemku vedie mestská asfaltová cestná komunikácia.  

Obec Kordíky sa nachádza uprostred Kremnických vrchov. V súčasnosti má takmer 500 obyvateľov. V okolí je veľa možností na turistiku, cyklistiku, či veľmi obľúbené bežkárske trate upravované smerom na Králiky a Skalku. V obci sa ďalej nachádzajú potraviny, dve pohostinstvá, Rímskokatolícky kostol, kultúrny dom, klub mládeže, multifunkčné ihrisko, detské ihrisko, lyžiarsky vlek a Kordícky rodinný chodník.

Cena pozemku je 108.000,- EUR.

V prípade záujmu ma  kontaktujte: kristina.jurgova@xemar.sk / 0948 385 289


 Kristína Jurgová
  • Stav

    pôvodný stav

  • Rozloha pozemku

    2730 m²

  • Vlastníctvo

    osobné

  • Celková plocha

    2730 m²

Ďaľšie nehnuteľnosti makléra

Na prispôsobenie obsahu a analýzu návštevnosti používame súbory cookie. Rozhodnite sa, či ste ochotní prijímať súbory cookie z našich webových stránok.