Zákaznícke číslo

ZK202111509

Kraj

Banskobystrický kraj

Obec

Lučenec

Forma

predaj

Cena:

420 000,00€

Na predaj multifunkčná budova v Obci Malinec cca 18km od Lučenca

XEMAR (jana.jakubisova@xemar.sk alebo 0905 837 273 ) Vám ponúka na predaj dvojpodlažnú komerčnú budovu v obci Málinec, okres Poltár


Objekt je umiestnený v oplotenom areály bývalých sklární. Budova disponuje veľkou variabilitou a využiteľnosťou priestorov (predajné, kancelárske, výrobné, skladové priestory, zábavné – diskotéka, pneuservis, autoservis). Predáva sa s kompletným vybavením, poprípade podľa dohody.

V prízemnej časti budovy sa nachádzajú priestory z veľkej časti vybavené pre prevádzku pneuservisu a autoservisu. Nachádzajú sa tu nové rolovacie brány. Na druhom podlaží sú priestory vybavené profesionálnou aparatúrou a nábytkom na spustenie discotéky, plus povolenia. Pri zariaďovaní týchto priestorov bola vykonaná rekonštrukcia a obsahovala nové plastové okná, elektrické rozvody, nové podlahy, obklady, dlažba, omietky a stierky. Možnosť kúrenia kotlom na olej a kotlom na pelety.



Dispozičné riešenie:

1.Podlažie: 4x WC, 3 x kancelárske priestory, veľká priestranná hala vybavená barovým pultom, kuchynkou, WC so sprchovým kútom, profesionálnou aparatúrou,osvetlením a nábytkom, 1x priestor vybavený pre autoservis, 1x priestor vybavený pre pneuservis, 2x skladové priestory.

2.Podlažie: veľká priestranná hala, ktorá je rozdelená na hernú časť a na príjemné posedenie tiež vybavená nábytkom.

Budova sa predáva s kompletným vybavením. Toho času je tam zabehnutá prevádzka s predajom zmrzliny a nápojov na osvieženie v letných dňoch.


 Jana Jakubisová
  • Stav

    čiastočná rekonštrukcia

  • Vlastníctvo

    osobné

  • Úžitková plocha

    952 m²

Ďaľšie nehnuteľnosti makléra

Na prispôsobenie obsahu a analýzu návštevnosti používame súbory cookie. Rozhodnite sa, či ste ochotní prijímať súbory cookie z našich webových stránok.