Zákaznícke číslo

ZK202312876

Kraj

Banskobystrický kraj

Obec

Hriňová

Forma

predaj

Cena:

399 000,00€

Na predaj polyfunkčná budova v centre mesta Hriňová- Exkluzívne, Znížená cena

XEMAR ( jozef.kret@xemar.sk alebo 0915 142 544 ) exkluzívne ponúka na predaj polyfunkčnú budovu v centre mesta Hriňová. Budova bola postavená v roku 1996 a v rokoch 2009-2011 bola vybudovaná nadstavba 2. poschodia v zadnej časti objektu.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:

1. nadzemné podlažie - predajňa prístupná od hlavnej prístupovej komunikácie, pod-schodiskový priestor (plynová kotolňa), zadný vstup do chodby so schodiskom na 2. nadzemné podlažie, sklad a pôvodná garáž prestavaná na kanceláriu.

2. nadzemné podlažie - prístupné hlavným vnútorným schodiskom do spojovacej chodby v danej časti hobby miestnosť a hygienické vybavenie, vonkajším kovovým schodiskom, kancelária, kozmetický salón a kadernícky salón, hygienické vybavenie podlažia 3x WC s umývadlom a 2-izbový byt.

Podkrovie - prístupné hlavným vnútorným schodiskom do kancelárskych priestorov (možnosť užívania aj ako bytová jednotka), hygienické vybavenie podlažia (2x WC s umývadlom).

V prípade záujmu je možné poskytnúť ďalšie fotky. Viac informácií na tel. čísle 0915 142 544.


 Jozef Kret
  • Stav

    čiastočná rekonštrukcia

  • Exkluzivita

    áno

  • Vlastníctvo

    osobné

  • Celková plocha

    350 m²

  • Úžitková plocha

    300 m²

  • Počet podlaží

    2

Ďaľšie nehnuteľnosti makléra

Na prispôsobenie obsahu a analýzu návštevnosti používame súbory cookie. Rozhodnite sa, či ste ochotní prijímať súbory cookie z našich webových stránok.